Пелети Vesta във Варна – единствените пелети в България, които купувате със 100% гаранция от производителя!

//Пелети Vesta във Варна – единствените пелети в България, които купувате със 100% гаранция от производителя!

Пелети Vesta във Варна – единствените пелети в България, които купувате със 100% гаранция от производителя!

пелети варна

Качествени дървесни пелети във Варна

Пелети Варна – Радваме се да съобщим, че най-качествените пелети, които се произвеждат в България вече могат да бъдат закупени във Варна и региона. Повече няма да бъде необходимо да правите компромис с качеството. Компанията Топлотоник ООД е официален представител на Vesta пелети за град Варна и региона.

Защо Vesta пелети?

Причините са много, но нека споменем най-важното. Ние сме единствената компания – производител  в България, които даваме 100% гаранция за качеството на нашия топ продукт – пелети Red Magic. Това означава, че ако си закупите пелети и на есен, когато за първи път запалите Вашата камина или котел, възникне проблем свързан с качеството на нашите пелети, то ние ще си вземем пелетите обратно и ще възстановим 100% от сумата на пелетите, които ни връщате като рекламация.

пелети варна

Качествени дървесни пелети от Vesta

За 3 години, нито един клиент не е подал рекламация за качеството на продукта и за нас това е най-голямата гордост.

Red Magic се произвеждат от 100% целулоза / обла дървесина  (бял бор), което само по себе си е гарант за качеството на този премиум продукт.

Какви са цените на пелети Red Magic (Червена магия) за град Варна?

Цената е 559.99 лв./тон

Защо има разлика в цените на пелети за град Варна?

Транспорт и съхранение на пелетите са разходи, които водят до оскъпяване на продукта.

Мога ли да закупя пелети директно от фабриката?

Когато добавите логистичните разходи (товарене, разтоварване, транспорт) цената ще Ви излезе по-скъпа от това да си ги закупите от нашия официален дистрибутор за град Варна – Топлотоник ООД.

Направили сме перфектна оптимизация относно логистиката, за да може да сведем разходите по транспорт и съхранение до минимум. Купувайки пелети от нашия официален дистрибутор ще Ви гарантира най-добра цена за Варна и региона.

Как да поръчам пелети за Варна?

Може да поръчате, като направите поръчка директно през сайта като натиснете тук или на телефона на нашия официален представител – Топлотоник ООД – 0888 780 060

2018-05-28T18:48:59+00:00май 28th, 2018|2 коментара

2 коментара

  1. Страхил 30.05.2018 at 12:40 - Reply

    Без съмнение, това са най-добрите пелети на пазара! Дори по-добри и от измислените австрийски пелети, които се продават по 700+ лева…

  2. Валентин 31.05.2018 at 18:42 - Reply

    Твърдо с две ръце и два крака за :))). Все пак това е ЕДИНСТВЕНАТА ФИРМА, която дава ГАРАНЦИЯ за качество на продукта си и стои зад това. Какво значение имат тогава някакви класове, стандарти и номера.

Leave A Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Kaчествени дървесни пелети

Vesta предлага пелети на супер цени клас А1 – това са най-качествените пелети, които можете да намерите на пазара. Без шлака, с много ниско съдържание на пепел – това означава, че ще почиствате котела веднъж на 10 дена.

Доставка на пелети за София

Доставяме пелети в София, Пловдив и всички градове по заявка на клиента. Ако искате да изпробвате нашите пелети и да се уверите в тяхното качество, може да заявите малко количество - 1 чувал (15кг) и ние ще го изпратим с куриер. Работим със Speedy и Еконт.