пелети варна

Качествени дървесни пелети във Варна

Пелети Варна – Радваме се да съобщим, че най-качествените пелети, които се произвеждат в България вече могат да бъдат закупени във Варна и региона. Повече няма да бъде необходимо да правите компромис с качеството. Компанията Топлотоник ООД е официален представител на Vesta пелети за град Варна и региона.

Защо Vesta пелети?

Причините са много, но нека споменем най-важното. Ние сме единствената компания – производител  в България, които даваме 100% гаранция за качеството на нашия топ продукт – пелети Red Magic. Това означава, че ако си закупите пелети и на есен, когато за първи път запалите Вашата камина или котел, възникне проблем свързан с качеството на нашите пелети, то ние ще си вземем пелетите обратно и ще възстановим 100% от сумата на пелетите, които ни връщате като рекламация.

пелети варна

Качествени дървесни пелети от Vesta

За 3 години, нито един клиент не е подал рекламация за качеството на продукта и за нас това е най-голямата гордост.

Red Magic се произвеждат от 100% целулоза / обла дървесина  (бял бор), което само по себе си е гарант за качеството на този премиум продукт.

Какви са цените на пелети Red Magic (Червена магия) за град Варна?

Цената е 559.99 лв./тон

Защо има разлика в цените на пелети за град Варна?

Транспорт и съхранение на пелетите са разходи, които водят до оскъпяване на продукта.

Мога ли да закупя пелети директно от фабриката?

Когато добавите логистичните разходи (товарене, разтоварване, транспорт) цената ще Ви излезе по-скъпа от това да си ги закупите от нашия официален дистрибутор за град Варна – Топлотоник ООД.

Направили сме перфектна оптимизация относно логистиката, за да може да сведем разходите по транспорт и съхранение до минимум. Купувайки пелети от нашия официален дистрибутор ще Ви гарантира най-добра цена за Варна и региона.

Как да поръчам пелети за Варна?

Може да поръчате, като направите поръчка директно през сайта като натиснете тук или на телефона на нашия официален представител – Топлотоник ООД – 0888 780 060