Цена на пелети за сезон 2017-2018

//Цена на пелети за сезон 2017-2018

Цена на пелети за сезон 2017-2018

Ех, каква зима беше само – дълга и студена или казано с други думи – скъпа за вас потребителите и добра за по-голяма част от производителите. Зимата обаче отмина и неизменно дойде времето в което най-предвидливите от вас започват да си купуват пелети, тъй като винаги цената през пролетта и лятото е най-ниска. Тази година обаче, много хора (надяваме се) си извадиха и една допълнителна поука от вакума , който се образува на пазара през най-студените месеци и трудната доставка на пелети в този тежък за всички нас период (Да се произвеждат пелети на -20 градуса не е лесно, а и е много по-скъпо).

 

Цена на пелети 2017-2018

Цени на пелети през сезон 2017-2018

Цената на пелети Red Magic този сезон започва от цена 369.99 лв. на тон, като за поръчка над 1 тон в цената ще се включва и безплатна доставка.

Безплатна доставка на пелети за гр. София

Тъй като постоянно се стремим да подобряваме услугата, която предоставяме и през този сезон ще имаме осигурена безплатна доставка в рамките на гр. София, като ще се постараем да запазим тази тенденция и за останалите градове в които развиваме дистрибуторска мрежа. Разбира се не винаги това е възможно, но продължаваме да търсим диструботри, които имат техническа обезпеченост и искат да предлагат на своите клиенти най-добрите пелети, които се произвеждат в България. Ако си дистрибутор, можеш да научиш повече за това тук.

Програма – „нулев риск“

През сезон 2017-2018 утвърждаваме програмата „нулев риск“ за всички наши клиенти. За тези от Вас, които не са запознати с нея – това е нашата гаранция за винаги добро качество на пелети Red Magic. Ние от Vеsta, сме единствената компания на пазара, която предлага в случай на проблем с качеството на пелетите, които сте закупили от нас – пълно възстановяване на сумата за количеството, което сте не сте изразходвали и извозването на пелетите за наша сметка. С радост можем да заявим, че имаме нулев процент на рекламции – да точно така – НИТО ЕДИН НЕДОВОЛЕН КЛИЕНТ. Ще продължим да поддържаме този начин на работа и за напред.

Евтини пелети

През 2017-2018 стартираме производството на втора марка пелети, които ще се произвеждат по същата технология, по която се произвеждат едни от най-качествените пелети в България – Red Magic, но използваната суровина, ще позволи да предоставим малко по-ниска цена. Така ще задоволим и тези от вас, които нямат супер претенциозни горелки и в същото време търсят пелети на по-ниска цена.

Развитие на дистрибуторска мрежа

През сезон 2017-2020 ще може да намерите нашите пелети в София, Видин, Нови Искър и Шумен.  Работим усилено по разширяването на дистрибуторската си мрежа. Ако искаш да станеш наш дистрибутор, можеш да научиш повече като натиснеш тук.

Дайте оценка
2017-05-30T17:45:01+00:00май 30th, 2017|2 коментара

2 коментара

 1. Николай Буков 12.12.2017 at 10:11 - Reply

  Запитването ни е за пелети на едро. Склад за продажба в гр. Сандански. Моля да изпратите условия и цени на едро. При благоприятни условия възможност за установяване на дилърски взаимоотношения. Благодаря предварително.
  инж. Николай Буков
  0884008787

  • pelleti7 23.03.2018 at 13:38 - Reply

   Здравейте г-н Буков,

   Ако проявавяте интерес да бъдете наш дистрибутор, може да разгледате страницата за дистрибутори на следния адрес: https://vestapellets.com/pellet-distributors/ и да попълните заявката.

Leave A Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Kaчествени дървесни пелети

Vesta предлага пелети на супер цени клас А1 – това са най-качествените пелети, които можете да намерите на пазара. Без шлака, с много ниско съдържание на пепел – това означава, че ще почиствате котела веднъж на 10 дена.

Доставка на пелети за София

Доставяме пелети в София, Пловдив и всички градове по заявка на клиента. Ако искате да изпробвате нашите пелети и да се уверите в тяхното качество, може да заявите малко количество - 1 чувал (15кг) и ние ще го изпратим с куриер. Работим със Speedy и Еконт.