Red Magic – любимите пелети на София и Пловдив

//Red Magic – любимите пелети на София и Пловдив

Red Magic – любимите пелети на София и Пловдив

Само за един сезон пелетите Red Magic се превърнаха в любимите пелети на София и Пловдив. Влагането на качествена суровина и постоянния контрол на качеството направиха марката Red Magic силно разпознаваема сред потребителите на пелети в две от най-големите области – градовете София и Пловдив.

Пелети София и Пловдив

Знаете ли защо дървесни пелети Red Magic на Vesta се наричат така?

Името на дървесни пелети Red Magic в превод означава „червена магия“. Точно така – вашата пелетна печка или камина ще станат червени поради високата температура, която пелетите Red Magic развиват.

Red Magic или червена магия са пелети който са изключително високо калорични.

 • 15% повече енергия от стандартните иглолистни пелети
 • Оставят много малко прах в пелетния котел или камина

От какво се правят дървесни пелети Red Magic?

Пелети София - Red MagicПелетите Red Magic се правят от 100% бял бор – вид иглолистна дървесина, която има много тънка (почти като лист хартия) кора за разлика от черен бор, където кората е много повече и съдържа големи количества пясък. Производствената технология е такава, че кората се маха.  А в кората се съдържат големи количества пясък. Попадайки в дървесните пелети, при горене се развива много висока температура и се образува нещо като стъкло – това се нарича шлака.  Много от Вас, които имат опит с пелети за отопление разбират проблемите, които шлаката създава – задръстване на горелката, спиране на котела и горенето като цяло и куп други проблеми след това.

В производството на пелети  Red Magic от Vesta не се влага кора – това означава по-малко пепел и повече калории. Това означава, че вашият котел ще гори по-дълго време и пелетите ще оставят много по-малко пепел. Това означава, че ще спестиш пари и време, което можеш да прекараш с твоето семейство.

Каква е цената на пелети Red Magic за София и Пловдив?

Сега Red Magic пелети се предлагат с безплатна доставка за София и Пловдив на цена от 400 лв на тон с вкл. ДДС. Можеш да поръчаш пелети Red Magic от Vesta ище сега. Можеш да научиш повече за това как се сформира цената на пелетите ето тук

2016-11-26T15:58:00+00:00август 19th, 2016|5 коментара

5 коментара

 1. Валери 13.09.2016 at 19:51 - Reply

  Тези Пелети нямат грешка! Наистина има значение, какво се влага като суровина. Дано не ги развалят, че на пазара трудно може да се намери нещо, което се доближава до това качество.

 2. Гошо 17.09.2016 at 13:53 - Reply

  Невероятни пелети! Препоръчвам с две ръце.

 3. Че пелетите са добри, добри са! Но искам да похваля услугата, която тази фирма предлага. Много коректни, бързи отзивчиви и усмихнати!

  Христо Благоев
  Симеоново 😉

 4. Иван 03.11.2016 at 16:57 - Reply

  Купихме си пелети от Веста още през август. Направихме го на доверие, защото тогава нямаше как да ги тестваме… Е сега вече си е студено и единствен коментар, който мога да направя е че това чудо гори като барут! Браво Vesta!!!

 5. Пламен Деспотов 13.11.2016 at 22:57 - Reply

  От няколко седмици ползвам тези пелети мога да кажа само хубави неща!
  Разхода на пелети се понижи.
  Не остава никаква шлака – само сивкава пепел ~1 лопатка на седмица.
  Самите пелети миришат на прясно нарязана дървесина – нещо, което не мога да кажа за повечето други марки пелети, които съм ползвал.
  Със сигурност ще ползвам тези пелети и занапред!

Leave A Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Kaчествени дървесни пелети

Vesta предлага пелети на супер цени клас А1 – това са най-качествените пелети, които можете да намерите на пазара. Без шлака, с много ниско съдържание на пепел – това означава, че ще почиствате котела веднъж на 10 дена.

Доставка на пелети за София

Доставяме пелети в София, Пловдив и всички градове по заявка на клиента. Ако искате да изпробвате нашите пелети и да се уверите в тяхното качество, може да заявите малко количество - 1 чувал (15кг) и ние ще го изпратим с куриер. Работим със Speedy и Еконт.